labanawyspie@gmail.com
Spacerowa 16, 45 064 Opole
/labanawyspie
48 786 298 128
Czynne codziennie 11:00 - 19:00 kuchnia czynna od środy do niedzieli do godz. 17:00
/bonbonopole
Rynek 27, 45 015 Opole
48 500 458 332
biuro@bonbon.pl
I RYBA MAŚLANA/ ARBUZ/ KRUCHE CIASTKO/ KREWETKI/
CZARNY BEZ
II RAKI/ SŁODKA ŚMIETANA/ KAWIOR
III ŚLEDŹ/ TRUSKAWKA/ MIĘTA
IV WĘGORZ/ OMUŁKI/ FENKUŁ/ JABŁKO
V ŚLIWKA/ GERANIUM/ WANILIA
CENA 115 zł
Menu degustacyjne nr 3
10 sierpnia 2018
I KARCZOCH/ ZIEMNIAKI/BURSZTYN/ CREME FRAICHE
II ŻUREK/ DORADA/ CHRZAN/ IKRA
III WOŁOWINA/ SŁONINA/ SOLONE ŻÓŁTKO/ OLEJ KONOPNY
IV JAGNIĘCINA/ DEMI GLACE / WARZYWA
V MIÓD/ BRYNDZA/ CYTRYNA/ MIĘTA
CENA 115 zł
Menu degustacyjne nr 2
22 czerwca 2018
Menu degustacyjne to pokaz kunsztu Szefa Kuchni i Szefa Cukierni. Obejmuje ono 5 dań w cenie 115 zł/os.
wraz z selekcją napojów dobranych do potraw.
By skorzystać ze menu degustacyjnego, konieczna jest rezerwacja. Na menu degustacyjne zapraszamy 10 sierpnia 2018 od godz. 19:00.
Rezerwacje przyjmujemy pod numerem telefonu 786 298 128 oraz mailowo: labanawyspie@gmail.com
Menu degustacyjne nr 1
I KOPYTKA / SER KOZI / ORZECH LASKOWY
II PLACEK ZIEMNIACZANY / KASZANKA
/ JAJO PRZEPIÓRCZE
III PTYŚ / WĄTROBIANKA / CHRZAN
/ MAJERANEK
IV POLĘDWICA WOŁOWA / FOIE GRAS / SELER
+ WINO REGENT - CHODOROWA
DESER
V JEŻYNA / CZEKOLADA / ORZECH LASKOWY
+ NALEKWA HIBERNAL - CHODOROWA
CENA 105 zł
20 kwietnia 2018
Menu Degustacyjne czyli Tasting Menu jest sposobem zaprezentowania stylu gotowania, kunsztu restauracji. Jest wizją Szefa Kuchni w pigułce. Za sprawą miniaturowych dań Goście mają możliwość odbyć kulinarną podróż po smakach, zapachach a także formach i fakturach. Wielkość porcji może początkowo budzić zdziwieni, lecz lekki niedosyt ma dodatkowo rozbudzać ciekawość podczas całej kolacji. Każde menu jest wyjątkową szansą spróbowania unikalnych potraw i deserów, które na długo pozostaną w Państwa pamięci.
Menu
Degustacyjne